27.01
2023

Omniva hakkab osutama varahommikust postikannet suuremates linnades

Omniva alustab ettevalmistusi varahommikuse postikande osutamiseks suuremates linnades.  

Omniva juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul on Omnival üle Eesti toimiv posti kojukande võrgustik ja pikaaegne kogemus kojukande teenuse osutamisel. „Posti kojukandes on oluline mahuefekt  – ehk mida rohkem on saadetisi, seda efektiivsemalt/optimaalsemalt saame teenust osutada. Meie postikullerid toimetavad juba praegu üle Eesti koju pakke, kirju, reklaami ja perioodikat, kuid suuremates linnades me seni varahommikust kannet ei pakkunud. Soovime laiendada oma teenuste pakkumist ja alustame selleks ettevalmistusi,“ ütles Mägi.

Omniva alustab varahommikuse kandeteenuse osutamisega aprilli alguses eesmärgiga pakkuda aasta lõpuks teenust peamistes suuremates linnades. 

Ettevalmistusperioodil planeeritakse linna erinevate piirkondade varahommikuste kanderingide korraldus ja kullerite liikumise teekonnad. Tiheasustusega linnades on väga oluline ka kanderingil paljude tänavate ja postiaadresside tundmine ja neis kiire orienteerumine ning postiautodega turvaline liiklemine. 

Omnival on üle Eesti 31 jaotuskeskust, kus valmistatakse ette piirkonna posti kanderingid. Kokku töötab üle Eesti ligi 800 postikullerit, kes igapäevaselt viivad saadetisi kohale.

Tagasi

Uudiste loetelu

Pallasti 28, 10001 Tallinn, e-post: [email protected] Kliendiinfo: 661 6616